Werkwijze

Stichting Akosua vindt een goede samenwerking met een lokale partner-organisatie noodzakelijk om de betrouwbaarheid en haalbaarheid van projecten in Ghana te waarborgen. Daarnaast hecht zij veel belang aan de inzet en betrokkenheid van de mensen ter plaatse.

Van 2008-2019 heeft Stichting Akosua nauw samengewerkt met het Future Leaders UCC in de Ghanese hoofdstad Accra. Vanaf 2019 werkt Stichting Akosua samen met Trust in Unity (Kumasi) en Stichting Bokemei (Accra).

Om ‘feeling’ te krijgen én te houden met zowel de projecten als Ghana zelf, gaan de bestuursleden regelmatig naar de tropen (op eigen kosten uiteraard!). Volgens Stichting Akosua is dat de beste manier om persoonlijk op de hoogte te blijven van het project.

Reisverslagen en foto’s van deze reizen zijn te vinden onder “actueel” en “nieuwsarchief”